اوج سفر ایرانیان

اوج سفر ایراناین

88666620 43645

برزیل

اطلاعات ویزا-

ویزای عادی
زمان تحویل مدت اعتبار قیمت مدارک

 

ویزای برزیل

 

مدارک مورد نیاز سفارت برزیل جهت ویزای توریستی

الف- مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود

 دو قطعه عکس 4 * 3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

 اصل شناسنامه و ترجمه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

 گواهی حساب به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک

الف- حساب های جاری:  کارکرد سه ماه اخیر

 در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 1 ماه اخیر کافی می باشد

 در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می باشد

ب- سپرده های بانکی

 ارائه گردش به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول می باشد

 باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد

 اصل و ترجمه سند مالکیت

 اصل و ترجمه مدارک شغلی

الف- پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانش نامه تحصیلی

ب- وکلا: پروانه وکالت

ج- مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه

  • ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت گرفتن مهر دادگستری الزامی است

د-بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه- مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و- در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس

ز-دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار )

 جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد

 برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است

ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار

 مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند

 چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500.000.000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقباً اعلام میگردد

 

*
*
*
تعویض عکس
*
close button